Otkup automobila u Vrnjačkoj Banji

otkup automobila

Jedna lepa vest za vlasnike polovnih automobila u Vrnjačkoj Banji – zainteresovani smo za otkup svih vrsta vozila, svih proizvođača. Mi ćemo otkupiti Vaše polovno vozilo u kakvom god stanju da se nalazi, a iznos koji ćemo Vam platiti je svakako uslovljen stanjem, markom i spoljnim izgledom vozila. Jedini uslov je da posedujete urednu dokumentaciju za vozilo koje prodajete, a mi ćemo to, u skladu sa pravilima, proveriti u SUP – u. Otkupni iznos će Vam biti isplaćen odmah u trenutku preuzimanja vozila. Naše radno vreme je samo tokom dana i ne poslujemo u noćnim časovima. Vršimo otkup vozila i od pravnih, i od fizičkih lica. Kontaktirajte nas putem telefona i tom prilikom ćemo se dogovoriti o preuzimanju, a vrlo brzo i doći po vozilo na željenu lokaciju u Vrnjačkoj Banji. Mi smo pouzdan i neopoziv kupac Vašeg vozila.
Alfa Romeo, Passat, BMW, Porsche, Golf, Fiat, Lada, Yugo, Opel, Citroen, oldtajmeri – otkupićemo, bez izuzetka, svako vozilo koje poseduje regularnu dokumentaciju.

Zašto se odlučiti za saradnju sa agencijom za otkup automobila?

Prvenstveno, pogodnost je ta što ćete novac za svoje prodato vozilo dobiti u trenutku preuzimanja. Naši kriterijumi za otkup vozila nisu strogi (uslov je, kao što je već rečeno, uredna dokumentacija), prihvatićemo svako vozilo, ispravno, neispravno, havarisano, bez obzira na marku, godinu proizvodnje i model, a vozila plaćamo u rasponu od pedeset do čak dve hiljade eura. Smatramo da su cene koje nudimo veoma korektne. Za dve hiljade eura, koliko iznosi najveća otkupna cena, možete da kupite veoma dobar nov auto. Zainteresovani smo za otkup automobila u svim stanjima, od “krševa“ do automobila u dobrom stanju.
Već godinama radimo ovaj posao i veoma dobro smo upoznati sa vrednostima raznih automobila. Poznato nam je za kojim markama vlada veća, a za kojim markama vlada manja potražnja, koje su dobre strane, a koji eventualni nedostaci određene marke vozila. U svakom trenutku nama su potrebni najrazličitiji modeli. Ukoliko smatrate da je Yugo zastareo automobil koji više nikome nije potreban, moramo Vam reći da grešite. U svakom slučaju nećemo Vas izneveriti, kontaktirajte nas radi dogovora. Saradnja sa nama je brza, jednostavna i pouzdana.
Kontakt telefon glasi: 065/9898/368