Privatni smeštaj u Vrnjačkoj Banji

Vrnjačka Banja Privatni smeštaj

U samom srcu grada, u blizini čuvenog šetališta i velikog parka, okružena zelenilom, nalazi se naš privatni smeštaj, jedna od najlepših i najeksluzivnivnijih vila za privatni smeštaj turista u Vrnjačkoj Banji.

Osim što je pozicionirana tako da se iz nje veoma brzo stiže do svih lečilišta, izvora termalnih voda i banjskih bazena, nudimo i druge pogodnosti gostima. Tu pre svega mislimo na prijatan porodičan ambijent, kome ton daju ljubazni i gostoljubivi domaćini, spremni da se pobrinu za udobnost i mir čak i veoma zahtevnih gostiju.

Privatni smestaj raspolaže sa devet luksuzno i moderno opremljenih apartmana, o čijem kvalitetu govori činjenica da su svi oni kategorisani kao apartmani prve kategorije sa četiri zvezdice. Vila ima ukupno dvadeset ležajeva smeštenih u četiri dvokrevetna i četiri trokrevetna apartmana, koji su kompletno opremljeni i zadovoljavaju sve turističke standarde ovog tipa. Nameštaj i oprema u njima su pažljivo odabrani, kvalitetni i moderni, a svaki apartman poseduje udobne ležajeve i zasebno kupatilo i kuhinju sa odgovarajućim frižiderom, šporetom i servisom za ručavanje.

Oprema u svakom apartmanu je standardna i podrazumeva: klima uredjaj, televizor sa kablovskim programom, DVD plejer, peglu i fen za kosu, i koncipirana je tako da gost svoje svakodnevne potrebe može da zadovolji u samom apartmanu. Kao dodatni sadržaj, u ponudi je i usluga frizera u frizerskom salonu koji se nalazi u okviru vile.

Za goste koji dolaze sopstvenim automobilom, smeštaj raspolaže prostranim sopstvenim parking prostorom.

Probirljivi gosti, koji očekuju udoban i harmoničan ambijent, čist banjski vazduh i blizinu izvorišta lekovitih voda, komforan smeštaj i kvalitetnu uslugu, odlučuju se za nas.

DOBRODOŠLI!