Arhive kategorija: Smestaj u banji

Povoljan smeštaju Vrnjačkoj Banji.

Smeštaj u Vrnjačkoj Banji – apartmani, hoteli, sobe

smestaj vrnjacka banjaVrnjačke Banje je idealno mesto za sve kojima ne prijaju visoke letnje temperature, za one koji bi u pretoplim letnjim danima rado uživali u šetnji parkovima Vrnjačke Banje, za one koje želite predah od svakodnevnih obaveza, za one koje bi posetili i uživali u nekom od mnogobrojnih wellnes centara, za one kojima su doktori savetovali odmor u banji.
Ukoliko razmišljate o dolasku u Vrnjačku Banju, dopustite da mi učinimo prvi korak i na ovom portalu vas upoznamo sa smeštajem u Vrnjačkoj Banji. Verujemo da ćemo velika ponudom hotela, apartmana, vila i soba u privatnom smeštaju olakšati vaš izbor. Sigurni smo da ćete se uveriti da je ponuda smeštaja na našem sajtu najveća.
Na našem portalu vrnjacka-banja.net pokušali smo da vam što vernije predstavimo sve mogućnosti smeštaja u Vrnjačkoj Banji. Izbor je vaš, a ukoliko se odlučite za neki od apartmana u Vrnjačkoj Banji evo nekih informacija za koje se nadamo da će vam biti korisne i pomoći u izboru. Podsetićemo vas da apartman podrazumeva dve odvojene prostorije od kojih je jedna kuhinja, a druga spavaća soba i obavezno kupatilo u sastavu apartmana. Takođe u kategorii apartmana možete pregledati i veliki brojapartmana – studia.
Ukoliko pažljivo pogledate ponudu i mapu apartmana uočićete da se mogu naći na različitim lokacijama u Vrnjačkoj Banji. U vašem izboru možete se rukovoditi blizinom nekog od banjskih izvora, možda se odlučite za neki od apartmana smeštenih u centru Vrnjačke Banje, a svakako nećete pogrešiti ukoliko se odlučite i za neki od apartmana udaljen od centra jer će vas do njih odvesti šetnja prelepim banjskim parkovima. Potrudili smo se da vam svaki apartman u Vrnjačkoj Banji što bliže opišemo, napravili smo par fotografija svakog apartmana za vas, a tu su i prateće usluge koje će zadovoljiti neke vaše posebne zahteve i učiniti odmor u Vrnjačkoj Banji prijatnijim.
Prihvatili ste naš poziv ili poslušali savet prijatelja i odlučili da odmor provedete u Vrnjačkoj Banji, na našem portalu ste se dobro upoznali sa mogućnostima smeštaja i odlučili da to bude soba u Vrnjačkoj Banji, uveravamo vas da ćete u ponudi soba Vrnjačke Banje sigurno naći pravi smeštaj za vas i vaše društvo. Sobe u Vrnjačkoj Banji ćete naći na različitim lokacijama i budite sigurni da će sve vaše potrebe kao turiste biti zadovoljene, a kao gost imaćete komfor i ugodnost i istovremeno uživati u gostoprimstvu vašeg domaćina. Nemojte se iznenaditi kada vas vaš domaćin u Vrnjačkoj Banji iznenadi jutarnjom kafom ili vas dočeka sa nekim od domaćih specijaliteta.
Za posetioce Vrnjačke Banje koji se odluče za smeštaj u nekom od hotela u Vrnjačkoj Banji podsetićemo vas da hotelijerstvo u Vrnjačkoj Banji ima dugu tradiciju. Iz tih razloga je ponuda među banjskim hotelima veoma raznolika tako da svi hoteli pored usluga smeštaja i ishrane nude brojne prateće sadržaje.
U zavisnosti od vašeg ukusa i potreba, a uz pomoć našeg sajta pažljivo se upoznajte sa ponudom hotela, a naročito obratite pažnju na dodatne usluge koje nudi pojedini hoteli, poput različitih zdarvstvenih usluga, kongresnih dvorana, bazena, sauna, sportskih terena, kozmetičkih salona, wellness i spa usluga, posebnih programa za decu i drugih koje će ispuniti vaša očekivanja.
Dovoljno će biti da vam kažemo da je ugostiteljstvo u Vrnjačkoj Banji staro oko 150 godina i već smo vam delimično dočarali raznolikost privatnog smeštaja koji Vrnjačka Banja nudi svojim gostima. Na našem portalu vam nudimo detaljne informacije o svim vrstama smeštaja i preporučujemo da našu ponudu pažljivo pregledate pre nego što donesete odluku. Možete birati između smeštaja apartmanskog ili hotelskog tipa ili se možete odlučiti za neku od soba u privatnom smeštaju Vrnjačke Banje.
Ukoliko se radije odlučite za seoski turizam u blizini Vrnjačke Banje nalaze se brojne etno kuće koje nude i mogućnost smeštaja, a za ljubitelje planinskog turizma u ponudi imamo i smeštaj na Goču. Za sve romantične tipove predlažemo neku od vila po kojima je Vrnjačka Banja poznata koje će vam pružiti komfor i udobnost kakav nude objekti moderne arhitekture. A da bi vaš odmor bio potpun pored smeštaja na ovom portalu vam predlažemo i brojne kulturne manifestacije kojima je Vrnjačka Banja bogata posebno u letnjem periodu. Nadamo se da smo vam olakšali potragu za smeštajem u Vrnjačkoj Banji i da ćete uskoro biti naš gost.

Privatni smeštaj u Vrnjačkoj Banji

Vrnjačka Banja Privatni smeštaj

U samom srcu grada, u blizini čuvenog šetališta i velikog parka, okružena zelenilom, nalazi se naš privatni smeštaj, jedna od najlepših i najeksluzivnivnijih vila za privatni smeštaj turista u Vrnjačkoj Banji.

Osim što je pozicionirana tako da se iz nje veoma brzo stiže do svih lečilišta, izvora termalnih voda i banjskih bazena, nudimo i druge pogodnosti gostima. Tu pre svega mislimo na prijatan porodičan ambijent, kome ton daju ljubazni i gostoljubivi domaćini, spremni da se pobrinu za udobnost i mir čak i veoma zahtevnih gostiju.

Privatni smestaj raspolaže sa devet luksuzno i moderno opremljenih apartmana, o čijem kvalitetu govori činjenica da su svi oni kategorisani kao apartmani prve kategorije sa četiri zvezdice. Vila ima ukupno dvadeset ležajeva smeštenih u četiri dvokrevetna i četiri trokrevetna apartmana, koji su kompletno opremljeni i zadovoljavaju sve turističke standarde ovog tipa. Nameštaj i oprema u njima su pažljivo odabrani, kvalitetni i moderni, a svaki apartman poseduje udobne ležajeve i zasebno kupatilo i kuhinju sa odgovarajućim frižiderom, šporetom i servisom za ručavanje.

Oprema u svakom apartmanu je standardna i podrazumeva: klima uredjaj, televizor sa kablovskim programom, DVD plejer, peglu i fen za kosu, i koncipirana je tako da gost svoje svakodnevne potrebe može da zadovolji u samom apartmanu. Kao dodatni sadržaj, u ponudi je i usluga frizera u frizerskom salonu koji se nalazi u okviru vile.

Za goste koji dolaze sopstvenim automobilom, smeštaj raspolaže prostranim sopstvenim parking prostorom.

Probirljivi gosti, koji očekuju udoban i harmoničan ambijent, čist banjski vazduh i blizinu izvorišta lekovitih voda, komforan smeštaj i kvalitetnu uslugu, odlučuju se za nas.

DOBRODOŠLI!